Breaking News

YPG: 3 araç, içindeki çetelerle birlikte imha edildi

HABER MERKEZİ - YPG güçleri, Til Temir bölgesinde 3 köyde konumlanan çetelere çetelere saldırı düzenledi. Kobani’de ise 3 araç, içindeki çetelerle birlikte imha edildi.
YPG Basın Merkezi, Kobani ve Til Temir direnişinie ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada DAIŞ çetelerinin işgal girişimine karşı yürütülen Kobanê direnişinin 232. gününde devam ettiği belirtildi.
YPG, dün gece Kobanê’nin doğusunda bulunan Seferiye köyü yakınlarında YPG güçlerinin bir saldırı düzenlediğini bildirdi.
Açıklamada “Saldırı hazırlığında bulunan bir çete konvoyunun hedeflendiği saldırıda 3 askeri araç içindeki çetelerle birlikte imha edilmiştir. Bu saldırıdaki ölü ve yaralı çete sayısı tespit edilememiştir” denildi.
Cizir Kantonu’nun batı sınırlarında DAIŞ çeteleriyle YPG güçleri arasında yaşanan çatışmaların da devam ettiğini kaydeden YPG Basın Merkezi, “Dün gece güçlerimiz Til Temir çevresindeki 3 ayrı köyde konumlanan çete gruplarına yönelik saldırı düzenlemiştir. Twêna, Xebîş ve Til Nasrî köyleri yakınlarındaki çete mevziilerinin hedeflendiği saldırılardaki ölü ve yaralı çete sayısı tespit edilememiştir” dedi.
(aç)
ANHA

No comments