Breaking News

YPG’den SUK ve ENKS çetelerine operasyon

HABER MERKEZİ – YPG, saldırı hazırlığında bulunan Seken Şikeyf bölgesindeki SUK ve ENKS çetelerine yönelik bir operasyon düzenlediğini açıkladı.
YPG Basın Merkezi yazılı bir açıklama yaparak saldırı hazırlığındaki çete gruplarına ait mevzilere yönelik etkili bir operasyon düzenlediklerini duyurdu.
YPG açıklaması şu şekilde;
“* DAIŞ çeteleri 3 Nisan günü 11.30-12.00, 4 Nisan günü 05.00-05.45 saatleri arasında Eyn Îsa kasabasına yönelik ağır silahlarla iki ayrı saldırı düzenlemiştir. Çete grupları aynı gün 05.00-06.00 saatleri arasında da Eyn Îsa kasabasının doğusuna yönelik de ağır silahlarla bir saldırı düzenlemiştir.
Çete mevzileri etkili bir şekilde vuruldu
* Lîwaa Sultan Murad, Ehrar El-Şam, 16. Fırka, Lîwaa El-Fetih, Ceyş El-Mucahidîn, Kombûna Festeqim Kema Emert Topluluğu ve Nûreddîn Zenkî çetelerinin Halep’in Şêx Meqsud mahallesine yönelik saldırıları devam etmektedir.
Güçlerimiz 3 Nisan günü Seken Şikeyf bölgesinde saldırı hazırlığında bulunan bir çete grubunu hedef alan bir operasyon düzenlemiştir. Çete mevziilerinin etkili vurulduğu operasyondaki ölü ve yaralı çete sayısı tespit edilememiştir.”
(ad)

No comments