Breaking News

Til Temir’de YPG/YPJ savaşçılarının heykelleri dikilecek

TIL TEMIR – Til Temir Halk Belediyesi kent içindeki yolları onarmaya başlarken, Belediye Doğa ve Ekoloji Komitesi üyesi Şamîran Ifram bu çalışmaların yanı sıra kent girişindeki yollara YPG/YPJ savaşçılarının heykellerini dikeceklerini söyledi.
Til Temir ve bağlı köyleri YPG/YPJ savaşçıları tarafından ‘Şehit Rubar’ hamlesi çerçevesinde DAIŞ çetelerinden temizlendikten sonra, yurttaşlar kente dönmeye başladı. Til Temir Halk Belediyesi de ilk etapta kentteki yolları temizleyerek halka hizmet götürmeye başladı.
Belediye ekipleri kentin her yanında temizlik çalışmaları başta olmak üzere bütün çalışmalarını sürdürürken, Belediye Doğa ve Ekoloji Komitesi Üyesi Şamîran Efram Soro, kent içinde yeni parklar açacaklarını belirterek, bunun yanında şehir girişindeki yollara YPG/YPJ savaşçılarının heykellerini dikeceklerini belirtti. Kentte ağaç dikme mevsiminden sonra heykelleri yapmaya başlayacaklarını söyleyen Soro, bu şekilde YPG ve YPJ savaşçılarının büyük kahramanlık ve emekleri de unutulmayacağını söyledi.
Bölgedeki olağanüstü durumdan ve kıt imkanlardan dolayı fazla çalışma yürütemediklerini kaydeden Soro, yinede ellerindeki bütün olanaklarla halka hizmet etmek için çaba göstereceklerini kaydetti.



No comments