Breaking News

Haseke'de yaşanan çatışmalarda toplam 11 terörist öldürüldü

Haseke'de yaşanan çatışmalar ile Koalisyon güçlerinin hava saldırılarında toplam 11 IŞİD teröristinin öldürüldüğü bildirildi.

Askeri kaynaklar tarafından bildirildiğine göre, Hasekê’nin Davudiya köyünde yaşanan ve ABD öncülüğündeki koalisyonun hava saldırıları tarafından desteklenen çatışmada 4 IŞİD teröristi öldürüldü.
Çatışmalar IŞİD teröristlerinin Hasekê’nin güneydoğusunda bulunan YPG karargahlarına yönelik saldırısının ardından gerçekleşti.
Hasekê’deki yerel medya aktivistleri, Koalisyon hava güçlerinin Hasekê’nin batısında Abed ve Soda köyleri civarında konuşlanmış IŞİD savaş mevzilerine yönelik düzenledikleri hava saldırılarında 7 teröristin öldürüldüğü ve bölgedeki bazı konutların da yıkıldığını ifade ettiler.
Koalisyon güçlerinin bu köylerdeki saldırıların yanısıra Kizwan dağı (Abdulaziz) yakınlarındaki El Haşi ve El Hazumiya köylerinde konuşlanmış IŞİD mevzilerini de bombaladığını belirten medya aktivistleri bu hava saldırıları ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmadıklarını vurguladılar.

No comments